وال واشر پیکسلی دیجیتال برنامه پذیر ( DMX Pixel Wall Washer )
والواشر دیجیتال ار جی بی
وال واشر آدرس پذیر یا برنامه پذیر چیست؟
جذابترین و زیباترین سبک والواشر دیجیتال که قابلیت انتخاب طیف رنگی به 16 میلیون رنگ و حرکت نوری را دارد منظور شما میتوانید تک تک پیکسل ها ی وال واشر دیجیتال را انتخاب و رنگ آن و میزان شدت نور را بصورت مجزا کنترل کنید. قدرت انتخاب رنگ و حرکت نور در این وال واشر دیجیتال جذابیت زیادی به نمای ساختمان شما خواهد بخشید. انتخاب لنز جهت پرتاب نور در ارتفاعات مشخص کاملا سفارشی بوده و می توان هنگام خرید با کارشناسان آترین نوین تماس بگیرید و توضیحات پروژه را جهت سفارش سازی اعلام کنید.
این وال واشر دیجیتال با گارانتی اختصاصی آترین نوین تقدیم می گردد
وال واشر دیجیتال برنامه پذیر آترین نوین از ای سی های برنامه پذیر عالی که مهمترین رکن یک وال واشر دیجتال هست ساخته شده است
موجود است.
383,000 تومان
سوالی دارید؟
در مورد محصول سوالی دارید ؟
0935-8021811
نماد
با اطمینان خرید کنید
نماد اعتماد دو ستاره
راهنمای خرید آنلاین
نیاز به راهنمایی دارید ؟
ارسال
روش های ارسال محصول
والواشر (DMX Wall Washer )
والواشر برنامه پذیر چیست ؟
شاید در مرحله اول کلمه وال واشر دیجیتال را بشنوید به یاد وسیله ای با پایه بلند برای شستن دیوارها بیفتید! اما این یک تصور کاملا اشتباهی است. این کلمه شاید برای افراد عادی یک کلمه ناشناس و عجیب باشد اما برای افرادی که در زمینه برق و الکترونیک و نورپردازی مهارت داشته و فعالیت می کنند، کلمه ای شناخته شده است. والواشر dmx با نام پروژکتور نما و یا چراغ نمای خطی نیز شناخته می شود.
Wall washer قطعه ای است تشکیل شده از تعدادی لامپ که در کنار هم به اشکال مختلف چیده شده اند و تعداد لامپ ها، اندازه ی آنها و میزان توان هر یک می تواند بنا به نیاز و نوع پروژه ای که قرار است در آن مورد استفاده قرار گیرند، متفاوت باشد.
وال واشر دیجیتال را در تعداد انبوه می توان به عنوان یک پروژکتور در نظر گرفت که عمدتا به صورت خطی موجود هستند و بر روی نمای داخلی یا خارجی ساختمان نور می تابانند و خاصیت دیجیتال و آدرس پذیر بودن آن باعث می گردد حرکات زیبای نور را به صورت دلخواه و کاربر پسند ایجاد کند
بهترین مدل وال واشر دیجیتال
انواع وال واشر دیجیتال DMX
والواشر دیجتال تک آدرسه یا تک برنامه پذیر
در این مدل از یک مبدل slave جهت برنامه پذیر کردن وال واشر استفاده می شود در این روش میزان جریان کشی هر وال واشر در جهت انتخاب کردن اسلیو یا ساب کنترلر اهمیت پیدا می کند و وال واشر معمولی با برق دی سی 12 و 24 ولت به عنوان مثال تبدیل به یک وال واشر دیجیتال برنامه پذیر یا همان فرمان پذییر می گردد در این روش استفاده از وال واشر زیر یک متر ، وال واشر نیم متری یا کمتر جهت افزایش رزولوشن یا حرکت نرم تر در زمان افکت سازی استفاده می گردد.
اصولا slave را در داخل وال واشر دیجیتال (dmx) قرار می دهند
وال واشر پیکسلی دیجیتال دو ، سه ، چهار ، پنج ، شش آدرسه
این مدل وال واشر های پیکسلی دیجیتال ساختار و بردهای آن برنا مه پذیر می باشد واصولا به صورت پی سی بی های 12 تا 15 سانتیمتری سه وات سه ال ای دی ار جی بی تشکیل می شوند که بر روی هر پی سی بی در این وال واشر برنامه پذیر یک ای سی ادرس پذیر قرار دارد پس تعداد این بردها تعداد آدرس های این وال واشر پیکسل دیچیتال را مشخص می کند
به عنوان مثال وال واشر 6 پیکسل فول کالر یا همان 16 میلیون رنگ از 6 پی سی بی آدرس پذیر در یک متر درست شده است و از آنجایی که هر پی سی بی این والواشرها از 3 ال ای دی 3 وات فول کالر یا همان تمام رنگ تشکیل شده است که در این مثال 54 وات نتیجه می گردد
جهت اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان آترین نوین تماس بگرین
وال واشر دیجیتال تک رنگ و وال واشر دیجیتالRGB
وال واشر حرکتی داینامیک تک رنگ
وال واشر حرکتی دیجیتال داینامیک تک پیکسل
این سبک وال واشر دیجیتال تک رنگ جهت نور پردازی که کار فرما نیاز به یک رنگ خاص مورد پسند را دارد و یا یک رنگ سازمانی برای خود دراد و تنها میخواد این رنگ بر روی دیوار های نما جهت نور پردازی داینامیک نما خود انتخاب می کند ، که در نور پردازی سنتی استفاده کرده ولی برای جلب توجه بیشتر در نور پردازی نما تصمیم دارد از نور پردازی داینامیک و حرکتی استفاده کند اما میخواهد این حرکت و بازی نور که وال واشر ها بر روی نما ایجاد می کنند توسط خود و یا معمار و طراح نورش سفارشی سازی و سناریو پذیر باشد
از نظر قیمت هم مناسبتر از فول کالر و تمام رنگ تمام میشود
تمام قوانین که در وال واشر برنامه پدیر دیجیتال تک پیکسل استفاده شده در این وال واشر حرکتی داینامیک نیز قرار می گیرد
والواشر دیجیتال حرکتی DMX چند پیکسل تک رنگ
انتخاب رنگ وال واشر و تعداد پیکسل های بر نامه پذیر توسط خود شما صورت می گیرد
. جهت نور، زاویه تابش و شدت آن نیز قابل تغییر و کنترل می باشد. این چراغ ها در انواع تک رنگ با قابلیت ایجاد نور سفید یا رنگی (قرمز، آبی، سبز، زرد، بنفش و …) و در انواع هفت رنگ یا RGBتولید شده اند که در بازار ایران به صورت عمده و تکی به فروش می رسند. برخی از انواع وال واشر به نام RGBW طیف کاملی از رنگ ها را دارا هستند، به گونه ای که می توانند در یک زمان هم نور سفید و هم نورهای رنگی فول کالر را ایجاد کنند.
توجه به این نکته حائز اهمیت است که همانطور که قبلا گفتیم بنا به کاربرد و ملزومات یک پروژه امکان تولید سفارشی این پروژکتورها در ابعاد مختلف و با توان های متفاوت وجود دارد و همین موضوع باعث می شود تا استفاده از وال واشر در صنعت نورپردازی ساختمان و دکوراسیون با استقبال زیادی مواجه شود و بتوان به شیوه های مختلفی آنها را به کار برد. در سال های اخیر استفاده از این ابزار مناسب به عنوان تجهیزات جانبی برای تامین روشنایی در صنعت ساختمان سازی موجب شده است تا معماران بتوانند ایده های خود را برای زیباسازی ساختمان ها به راحتی پیاده سازی نمایند.
وال واشر چگونه کار می کند؟
در بسیاری از موارد، این چراغ ها بسیار کوچک هستند، در بعضی موارد تک سوکته بوده که به آن (آی بال) می گویند و قابل جابه جایی با یک دست می باشد و قابلیت تغییر زاویه نور را دارد.
وال واشر قطعه ای است که از کنار هم قرار گرفتن تعدادی لامپ با چیدمان های متفاوت تشکیل شده است.
تعداد لامپ ها، اندازه و میزان نوردهی آن ها با توجه به کاری که مد نظر داریم و قرار است از این نوع چراغ برای آن استفاده کنیم، می تواند متفاوت باشد. اگر تعداد این نوع چراغ زیاد باشد، از آن می توان به عنوان پروژکتور استفاده کرد که نوعی پروژکتور خطی محسوب می شود و می توانند بر روی ساختمان ها نور بتابانند و یا در طراحی داخلی از آن ها استفاده می شوند. در این نوع پروژکتورها، جهت و میزان نور قابل تغییر می باشد.
از آن جایی که می توان میزان نور، ابعاد و توان هر کدام از این وال واشرها را تغییر داد، در صنعت نورپردازی بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. در چند سال اخیر استفاده از وال واشر بسیار مرسوم شده و معماران و طراحان داخلی از آن برای روشنایی و ایده پردازی های خود استفاده می کنند.
عمده کاربرد این لامپ ها برای تزئینات داخلی و نمای بیرونی ساختمان ها است و از آن برای ایجاد نور و روشنائی داخلی در ساختمان استفاده نمی شود.
خصوصیات جالب این محصول باعث شده که از آن در زوایای مختلف و برای ایجاد سایه روشن های خاص استفاده شود. بیشترین مصرف آن برای سطوح عمودی مثل ستون ها و یا ورودی ها می باشد.
برای ایجاد روشنایی با نورهای نامتقارن، می توان تعداد سه و یا بیشتر از این چراغ ها رابه صورت خطی و کنار هم استفاده کرد. برای پوشش دهی کامل یک دیوار، به تعدادی از چراغ ها که به صورت خطی کنار هم بسته شده اند نیاز است.
این چراع با ظاهر متفاوت با حالت مربع و یا مستطیل وجود دارند و برای سقف از آن ها استفاده می شود. این نسخه از چراغ های مربعی شکل معمولا در موزه ها، رستوران ها و یا شرکت های تجاری، که قصد برجسته نمودن یک سوژه را دارند و می خواهند قسمتی از فضا بیشتر در کانون دید و مرکز توجه افراد قرار بگیرد، استفاده می شود.
انواع چراغ های وال واشر:
وال واشر ۳وات
وال واشر ۶وات
وال واشر ۹وات
وال واشر ۱۲وات
وال واشر ۲۴وات
وال واشر ۳۶وات
وال واشر 45 وات
وال واشر 54 وات
وال واشر DMX قسمت های تشکیل دهنده یا قطعات :
در ایران از وال واشرهای کوچک بیشتر از دیگر اندازه های آن استفاده می گردد به همین دلیل میتوان از این المان برای نورپردازی سطوح با عرض کم و ارتفاع زیاد نیز استفاده نمود.
وال واشر از ۴رکن کلی ساخته میشود:
LED .1 ال ای دی
.۲بدنه
.۳لنز
.۴درایور (در صورت راه اندازی اصولی و صحیح به صورت سری از درایور استفاده می شود)
LED .1 های به کار رفته در والواشر LED های پاور (POWER) هستند، که توان هر LED معمولا ۱وات میباشد. البته از LEDهای با وات بیشتر (مثل ۳وات) نیز میتوان استفاده نمود ولی به دلیل اینکه نوردهی LEDهای پاور همراه با تولید حرارت هست و باید برای خنک کردن و انتقال این حرارت روشهایی را درنظر گرفت از ال ای دی با وات بالاتر استفاده نمیگردد چرا که هرچه توان ال ای دی بالاتر باشد تولید حرارت آن نیز بیشتر خواهد بود. احتمالا شما فکر میکردید که LED قطعه ای است که حرارت تولید نمیکند و راندمان بالایی دارد. در جواب باید گفت که با توجه به حجم نور
تولیدی و در نظر گرفتن ابعاد نقطه تولیدکننده این نور حرارت به وجود آمده بسیار ناچیز است ولی برای افزایش طول عمر LEDباید این حرارت را سینک کرد. برای انتقال این حرارت از هیت سینک استفاده می شود.
.۲بدنه: هیت سینک (منتقل کننده حرارت) در والواشرها همان بدنه والواشر هست. برای انتقال حرارت از آلومینیوم استفاده میکنند که حرارت را زود به خود میگیرد و زود هم خنک میشود. با تماس دادن بدنه آلومینیومی به سطح زیرین LED حرارت تولید شده در چیپ LED را به بیرون منتقل مینمایند. وزن بدنه و سطح آن یک پارامتر تعیین کننده در کیفیت و مرغوبیت والواشر می باشد چرا که هر چه بدنه سبکتر و نازکتر و سطح تماس کمتری با هوا داشته باشد حرارت بیشتر در LED میماند و طول عمر قطعه کم میشود. تولید کنندگان اغلب برای کاهش قیمت در بازار از بدنه سبکتر استفاده میکنند که همین امر موجب کاهش طول عمر المان می شود.
.۳لنز: با توجه به مصرف وال واشرها برای پرتاب نور بیشتر و پوشش نوری بیشتر از لنز در مقابلLED ها استفاده میشود. کار لنز متمرکز کردن و جهت دادن به نور است که این لنزها میتوانند زوایای گوناگونی از ۵درجه تا ۱۲۰درجه و یا بیشتر داشته باشند. به طور کلی در یک والواشر از یک نوع لنز با یک زاویه پخش نور استفاده میشود. در مورد لنز شفافیت و عدم داشتن حباب موجب مرغوبیت لنز میباشد. لنز را با استفاده از هولدر بر روی ال ای دی تثبیت میکنند. لنزها انواع گوناگونی نیز دارند از جمله لنز محدب لنز تخت. لنز مشجر لنز یکپارچه که هولدر و لنز یک تکه می باشد.
.۴درایور: در واقع آن چیزی که برق شهر را تبدیل به ولتاژ و جریان مورد نیاز LEDها میکند درایور می باشد. اهمیت درایور از این جهت است که جریان و ولتاژ را به صورت کنترل شده و دقیق به LEDمنتقل کند چرا که LEDدر اثر کارکرد و تولید نور مقداری حرارت هم تولید میکند که همین حرارت سبب بالاتر رفتن جریان و مصرف LEDمیشود و این چرخه درصورتیکه ادامه پیدا کند خیلی زود ال ای دی که المان اصلی تولید کننده نور است سوخته و از بین میرود. درایورها دارای
رنج توان کارکرد میباشند به عنوان مثال۱تا ۳وات یا ۱۵تا ۲۴وات و… . در مورد درایور مهمترین نکته PFCیا اهمان راندمان یا ضریب تبدیل انرژی به توان مفید درایور می باشد که آنرا به صورت درصد نمایش میدهند. راندمان درایورها میتواند مقادیر مختلفی باشد ولی در صورتیکه این عدد بالاتر باشد نشانه کیفیت درایور می باشد. راندمان دایورها معمولا از ۸۰درصد به بالا می باشد. با در نظر گرفتن رنج کارکرد میتوان گفت که یک درایور ممکن است بتواند pfcبالاتری از آنچه بر رویش درج شده نیز داشته باشد ولی این امر سبب کاهش طول عمر درایور میشود. بیشترین چیزی که به درایور، که مستقیما با برق شهر در تماس است؛ صدمه میزند دو فاز شدن درایور می باشد.
انواع وال واشر
این قطعه در انواع آبشاری، پرچمی، مولتی کالر و فول کالر ،RGB انواع ال ای دی یا liner تولید شده است و می توان از آنها برای اجرای انواع پروژه های نورپردازی استفاده کرد. هر یک از انواع wall washer در دو نوع تک رنگ یا هفت رنگ با توان های مصرفی گوناگون ساخته شده اند و برای استفاده در پروژه ها بسیار انعطاف پذیر هستند و قابلیت ارتجاعی دارند. نوع liner قابلیت ایجاد طیف نور ثابت و یکنواختی را دارد که استفاده از این وال واشر جهت تامین روشنایی دکوراتیو یا نورپردازی محیط های خارجی بسیار مرسوم و متداول است.
لازم به ذکر است که یکی از مهم ترین ویژگی های وال واشر / LEDخطی، دوام و طول عمر بالای آن می باشد.
ویژگی های وال واشر:
خصوصیات خوب این محصول باعث شده است تا بتوان از آن برای انواع تزیینات مرتبط با نورپردازی خارجی و داخلی یک ساختمان استفاده نمود. از Wall washer می توان در زاویه های مختلف برای تاباندن نور تزیینی استفاده کرد و به وسیله ی آن بر روی نما سایه روشن های زیبایی را به وجود آورد. با توجه به نوع آن ها میزان پرتاب نور متفاوت می باشد و اینکه از چه نوعی از وال واشر استفاده نمایید کاملا بستگی به هدف شما و نورپردازی مورد انتظارتان دارد. به طور کلی این ابزار دارای بازدهی بالایی از نظر نوردهی می باشد و این در حالی است که نسبت به سایر چراغ ها و محصولاتی که برای تامین نور موجود می باشد، توان مصرفی پایین تری دارند و در مصرف برق نیز صرفه جویی خواهد شد. برخی از مهمترین ویژگی های وال واشر عبارتند از:
نصب آسان در مکان های مختلف
کیفیت بالای نور خروجی (از لحاظ شدت نور)
کیفیت بالای بدنه (از جنس آلیاژ آلومینیوم)
مقاومت در برابر شرایط جوی و محیطی مثل نور خورشید، اشعه ماورا بنفش، آب و گرد و خاک
تنوع طیف رنگ نورهای ایجاد شده
موثر در کاهش هزینه های نورپردازی
امکان تنظیم زاویه تابش نور بر اساس نوع پروژه
قابلیت افزایش طول وال واشر ها (می توان تعدادی از آنها را به یکدیگر متصل نمود (امکان تغییر اندازه ی این قطعات بر حسب نیاز توسط شرکت ارائه دهنده وجود دارد و می توانند به صورت سفارشی اندازه ی آن ها را تغییر دهند.
امکان تنظیم شدت نور
مقاومت در برابر ضربه (مناسب برای استفاده در نور پردازی های خارجی ساختمان (قابلیت کنترل از طریق ریموت (مجهز به افکت های مختلف که می توان از طریق نرم افزارهای مخصوص آنها را تعیین نمود)
وال واشرها در محیط های زیر مورد استفاده قرار می گیرد:
-فضاهای باز و یا سرپوشیده
-نمای بیرونی و داخلی ساختمان های مسکونی، تجاری
-مراکز تفریحی و رستوران ها
-فروشگاه های بزرگ
-بدنه ی پل ها به منظور تامین روشنایی تزیینی
-بناهای تاریخی، موزه ها و گالری های هنری (استفاده از انواع وال واشر برای به وجود آوردن نور تاکیدی (رنگی یا سفید)
-استفاده در فضاهایی مثل برج ها، تونل ها، زیر گذرها و ستون ها
-قابل استفاده در صنعت تبلیغات به منظور تزیینات غرفه های نمایشگاهی و ویترین های تبلیغاتی
-کشاورزی و پرورش گیاهان
-نورپردازی آکواریوم (برای تامین نور تزیینی داخل اکواریوم های آب شور و شیرین از انواع مناسب wall washerا ستفاده می شود)