ریسه ال ای دی نواری 2835 برق مستقیم ( 220 ولت )
ریسه ال ای دی نواری 2835 برق مستقیم ( 220 ولت )
ریسه نواری برق مستقیم مدل 2835 با درجه حفاظت ip20 متناسب فضای داخلی طراحی شده است.
که دارای سه طیف رنگی آفتابی (3000k) ، نچرال (4000k) ، سفید (6400K) می باشد.
این ریسه دارای تراکم 120 ال ای دی در هر متر می باشد.
- توجه: قیمت درج شده بر اساس ده متر ثبت شده است.
- توجه : خرید این محصول به صورت رول کامل ده متری است اما با متراژ کمتر نیز قابل سفارش است.
- توجه : درصورت سفارش متراژی کمتر از ده متر مبلغ 30.000 هزار تومان به ازای هر متر ریسه به سبد خرید اضافه خواهد شد.
متراژ هر رول ، 10 متر است. برای خرید متراژ کمتر از 10 متر ، با کارشناسان آترین نوین بصورت تماس/واتساپ با شماره 09358021811 ارتباط بگیرید.
ریسه ال ای دی نواری 2835 برق مستقیم ( 220 ولت )
ریسه ال ای دی نواری 2835 دارای ولتاژ 220 ولت می باشد و بدون هیچ گونه ترانس ، بطور مستقیم قابلیت اتصال به برق شهری را دارد.
ریسه ال ای دی نواری 2835 برق مستقیم ( 220 ولت ) از شدت نور بسیار بالایی برخوردار است به همین دلیل مورد استقبال شما مشتریان عزیز قرار گرفته است.
هر رول شامل 10 متر می باشد. و در هر متر 120 ال ای دی قرار دارد که اصطلاحا تراکم 120 می نامند.
ریسه ال ای دی تراکم 120 مدل 2835 ، شامل سه طیف رنگی آفتابی ، نچرال و سفید می باشد .
توجه داشته باشید این محصول دارای ip21 یعنی بدون روکش هست و فقط برای فضاهای داخلی که در معرض رطوبت یا آب خوردگی نباشد مناسب می باشد.
ویژگی های ریسه ال ای دی نواری 2835 برق مستقیم ( 220 ولت )
- ریسه 220 ولت (برق مستقیم)
- توان: 7-9 W/M
- چیپ 2835
- تراکم 120 ال ای دی در هر متر
- ip21 (مناسب فضای داخلی)
- عرض: 8 میلی متر
- فاصله برش 10 سانتی متر
- شدت نور عالی

کاربرد ال ای دی نواری 2835 برق مستقیم
این نواری دارای P21 و مناسب فضای داخلی از جمله نورپردازی کناف ، دور تابلو ، ویترین و .... می باشد.

طیف نورهای نواری 220 ولت 2835
- رنگ آفتابی 3000K
- رنگ نچرال 4000K
- رنگ سفید 6400K


متوسط امتیاز مشتریان
5
از مجموع 5 نظر
سلام استفاده از سوکت و کانکتور توی کنج یا مسیر مستقیم محدودیت داره برای این نوع ریسه؟
ریحانه آترین (کارشناس آترین نوین) :
علی عزیز سلام.
این ریسه 220 ولت و قابلیت اتصال مستقیم بدون سوکت به برق 220 ولت داره. برای کنج ها و بین راهی می توانید از کانکتورهای اتصال استفاده کنید.
سلام. من از این ریسه خریدم و نورش خیلی عالیه و اینکه نوشته شده هر برش ده سانتی متر. در صورت برش ده سانتی دیگه قابلیت اتصال مستقیم به برق شهر وجود نداره. درسته؟
ریحانه آترین (کارشناس آترین نوین) :
عارف عزیز سلام
ممنون از اعتماد و حسن انتخاب شما .
ریسه ال ای دی 220 ولت در صورت برش از محل هایی که روی ریسه مشخص شده است ، قابلیت ا اتصال مجدد به برق شهری را دارد.
سلام این ال ای دی هم برقیه
ریحانه آترین (کارشناس آترین نوین) :
سلام دوست عزیز آترین نوین
این ال ای دی 220 ولت هست که بطور مستقیم به برق متصل می شود و نیاز به هیچ گونه درایور یا ترانس نیست
آیا قیمت مندرج در سایت برای یک رول هست یا یک متر ؟
ریحانه آترین (کارشناس آترین نوین) :
دوست عزیز آترین نوین، سلام!
قیمت ثبت شده در سایت بابت 1 رول نواری 10 متری است .
در صورتیکه نیاز به متراژ کمتر دارید، برای خرید می توانید با کارشناسان آترین نوین در ساعات کاری تماس بگیرید : 09358021811
اندازه بین هر برش از محل هایی که روی ریسه مشخص شده چند سانتی متر هست برای قابلیت اتصال مجدد به برق شهری؟
عاطفه اصغری (کارشناس آترین نوین) :
سلام
وقت بخیر مجتبی گرامی
ریسه ال ای دی نواری 2835 برق مستقیم محصول شرکت آترین نوین از هر ۱۰ سانتیمتر و از محلهای مشخصشده روی خود ریسه قابل برش است. بعد از برش هم با استفاده از سوکت و اتصالات مخصوص ریسه ۲۲۰ ولت میتوانید هر قسمت را مجدداً به برق شهری متصل کنید.
فقط دقت داشته باشید که برش حتماً باید دقیقاً از محل علامتهای مشخصشده روی ریسه انجام شود تا امکان اتصال مجدد و عملکرد صحیح ریسه حفظ شود.
اگر در مورد نحوه اتصال بعد از برش یا متعلقات موردنیاز هم سوالی داشتید، در روبیکا 09358021811 پیام بدین با کمال میل راهنماییتون میکنیم.
برای مشاوره خرید هم لطفا با شماره 05191006677 تماس بگیرید.